BOARDBAGGER

Natuurlijk weet je wat wij voor je kunnen betekenen: wij verhuren boardbags. Maar hoe werkt dat nou precies? Dat beschrijven op deze pagina.

Wil je overigens meer weten over de boardbags zelf? Klik dan hier en selecteer een boardbag naar keuze, dan zie je vanzelf meer informatie!

Het is simpel: voor een week of minder betaal je een vast bedrag. Daarna betaal je per dag extra. Voor de quad surf boardbag bijvoorbeeld betaal je dan dus voor 9 dagen €39,95+(2x€3,79)=€47,53 De stappen zijn als volgt:
 1. Kies eerst het type tas dat je wilt huren; We hebben kite, surf, wing en snow boardbags!
 2. Selecteer vervolgens – indien mogelijk – je formaat boardbag; Kies de boardbag waar je grootste board goed in past. Zo kan de hele quiver er perfect in!
 3. Kies daarna je begin- en einddatum; Neem als begindatum één dag vóór vertrek, om hem nog te kunnen inpakken. De einddatum is de dag waarop je hem terugstuurt.
 4. Voeg eventueel in je karretje rechtsonderin accessoires toe en voltooi je bestelling; We hebben huuritems (zoals een oprolbaar roof-rack) en koopitems (zoals surf wax). Zie alle accessoires hier.
 5. Trip voorbij? Stuur de boardbag gratis terug naar ons! Zo ben jij gelukkig weer van die grote, lompe boardbag af 😉
Poahh, goed concept hè? Huren? Klik hier!
 • Bescherming – onze boardbags zijn de stevigste die er zijn. Maar extra padding kan natuurlijk nooit kwaad. Supertip: je handdoeken en wetsuit (of sneeuwpak) neem je toch al mee. Mocht de gewichtslimiet het toelaten, stop ze dan om je boards heen.
 • Op tijd reserveren – Laat de vliegmaatschappij even weten dat je iets bijzonders met je meeneemt. Dat is vaak zelfs verplicht.
 • Vinnen eraf – Haal vooral je vinnen van je board af voordat je gaat reizen, anders beschadig je de andere boards in de bag én je vinnen.
 • Gewicht – Airlines hebben regels met betrekking tot gewicht, dus vraag ze naar de richtlijnen. Zie voor het exacte gewicht per boardbag de uitleg over types boardbag hierboven.
 • Zekeren – uiteraard rijd jij beter dan de meeste anderen 😉 Een zuchtje wind kan iedereen echter overkomen. Zorg dus dat je de boardbag stevig op je dakdragers (ook te huur!) hebt bevestigd.
 • Bescherming – onze boardbags zijn de stevigste die er zijn. Maar extra padding kan natuurlijk nooit kwaad en je kofferbak ligt al helemaal vol met pindakaas en hagelslag voor in Frankrijk. Supertip: stop je handdoeken en wetsuit lekker om je boards heen! Oh, en vergeet niet je vinnen van je boards te halen…
Het bezorgen van de boardbag is voor jou helemaal gratis 😉 Je krijgt dus ook bij je gehuurde boardbag een verzendlabel voor de retourzending!
Je gebruikt een travel boardbag maar 5% van de tijd. De rest van het jaar ligt zo’n groot ding alleen maar ruimte in te nemen en stof te happen. Zonde, want in die weken is er altijd wel een andere surfgek die op trip gaat! Fabricage is bij een tas – net als in de kledingbranche – de grootste veroorzaker van CO2-uitstoot. Door te delen maken we onze footprint dus een stuk kleiner. Winning! 1% van onze omzet doneren wij aan Justdiggit

Zelf nog vragen? Bel met je vraag naar 06-46745042 of vul onderstaand formulier in. We antwoorden altijd binnen een dag!