BOARDBAGGER

Hoe vet is het dat we topbedrijven hebben gevonden die gek genoeg zijn om met ons samen te werken?! Inderdaad, heel vet! Kijk hieronder wat ze voor je kunnen betekenen; vóór, na of tijdens je surftrip. Onze zegen hebben ze in ieder geval.


North Sea Surf Trainer
Gek van golfsurfen? Check dan Northsea Surftrainer! Coaching, smoothstar trainingen en surftrips – niets is te gek. Check hun site!


Ilyana Surfhouse
Het prachtige Marokko is dé perfecte combinatie voor liefhebbers die zowel willen surfen als ondergedompeld worden in een andere cultuur. Ben je dus op zoek naar een persoonlijke, kleinschalige bestemming met surfles én rondleidingen in en rondom Rabat? Kijk dan op de site van Ilyana Surfhouse.


Pepijn Tigges Surfcoach
Met 17 jaar aan ervaring in het water is Pepijn inmiddels alweer 8 jaar surf coach van het hoogste niveau. Bovendien heeft hij inmiddels zijn eigen online surfcoaching programma opgezet. Klinkt goed? Check z’n site hier!


Surf Originals
De surfwereld heeft zó veel toffe bedrijven, ambachtslui en creatievelingen dat het lastig is om ze zelf allemaal te vinden. Daar helpt Surf Originals bij; vindt originele, surfgerelateerde producten en diensten en koop ze direct op de site. Dus, ben je op zoek naar artwork of juist een surfponcho? Klik dan hier om je helemaal blut te kopen 😉


Lanzasurf
Op zoek naar een prachtige surfbestemming met genoeg te doen? Ga naar Lanzarote – het “Europese Hawaii” – en laat je in de watten leggen door Lanzasurf. Surflessen, accommodatie en yoga; alles wordt geregeld. Klik hier voor meer informatie.